R-Newt magazine

Najaarseditie 2021

JONGERENPARTICIPATIE

Participatie van jongeren. Een belangrijk begrip. Tegelijk ook heel breed en daarmee nietszeggend. De praktijk echter is vele malen sprankelender, is dynamisch en verrassend. Jongeren aan zet. Inspraak en invloed van jongeren. Mee doen. Talenten inzetten en ontwikkelen. Iets bijdragen aan de gemeente, wijk, buurt, groep, bijdragen voor andere jongeren. Het is zò veelzijdig! En enorm creatief. Het houdt mijn werk leuk, die dynamiek en creativiteit. Ik ben steeds verrast door de soms heel simpele maar geweldige ideeën en oplossingen. Jongeren aan zet is meer dan leuk. Het is luisteren naar de Next Gen! De toekomstige bepalende bevolkingsgroep neemt nu al het woord. Wat kunnen zij ons leren? Luisteren we genoeg? Wat hebben zij te melden? Dus met veel plezier staat deze update van ons R-Newt magazine in teken van participatie! Jongeren doen het zelf! Ik hoop dat het ook bij jou een glimlach oplevert!

Floor van Berkel, manager R-Newt

Klik hier rechtsonder op de pijl naar rechts voor de inhoudsopgave. En wil je volgende edities niet missen van ons magazine, schrijf je dan in!

R-Newt is het jongerenwerk van ContourdeTwern. ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Daarom helpen we mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen. Dat doen we met al onze kennis en middelen, maar vooral met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Wij doen het nooit alleen. R-Newt is er voor jongeren, kids en organisaties. R-Newt helpt talenten ontwikkelen, is actief en aanwezig in de wereld van jongeren en kinderen en pakt problemen preventief aan. Zo helpen we mee aan meer veiligheid op straat. R-Newt Kids is onze aanpak voor kinderen en hun ouders.

R-Newt magazine niet missen? Schrijf je hier in om volgende updates van R-Newt Magazine in je inbox te krijgen

Volg ons!